heater blower problem
Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register

Tire Rack

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    4

    Default heater blower problem

    The blower stopped working on my 2000 Ford Focus. I've replaced the blower itself and the thermal resistor with no luck.
    The fuse is good. (Fuse 64, under the hood)
    The AC light does not come on either.
    Is there another fuse somewhere? Do you think it's the switch? (It's not sticky, wet, or acting weird..)
    Thanks for your help...
    -T

  2. Remove Advertisements
    FocalJet.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Senior TEAM Member
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    San Fran
    Posts
    1,883

    Default Re: heater blower problem

    I had the same thing happen. It turned out to be one of the big relays in the under the hood fuse box. I believe the R1. Anyone want to buy a brand new blower and switch?
    2000 PW'd ZX3

  4. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    4

    Default Re: heater blower problem

    Thanks...I haven't tried that one yet.

  5. Remove Advertisements
    FocalJet.com
    Advertisements
     

  6. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    4

    Default Re: heater blower problem

    well, I replaced R11 (supposed to be for A/c). No luck...argh! Might try some more relays, or might give in and go to the shop. R1 says it's for the ignition- (the car has been known to stall SOMETIMES, but not lately.)

  7. #5
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    4

    Default Re: heater blower problem

    I checked the R15 relay today, and it was good. Must be a wire- got rubbed or pinched or something. Is it hard to locate a broken wire? Sounds horrible


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •