Ford Focus Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Hey everyone, I have a 2013 SE the other day my windshield wipers stopped working. I checked the fuse and it was good, the switch I'd assume is good because it still turns on the rear wiper when in reverse and I hit it (not the little switch but actually try to turn on the front wipers the back one goes) Im just outside of my bumper to bumper warranty. I have a feeling it might be a relay some where if any ones got any information I would greatly appreciate it since we are about to head into the rain season up here in alaska. thank you in advance.
 

·
Registered
Joined
·
194 Posts
I have not experienced this but I just thought I would mention that each wiper has its own motor and the wipers are synchronized electronically in case that affects your diagnosis.

Sent from my GT-N5110 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I'm in basically the same boat. My wipers went nuts and wouldn't turn off and a few days later they stopped entirely. I replaced the switch and both motors. When that got me nowhere I took it to the dealer for diagnosis . They say steering angle sensor module based on flow chart but a couple things are making me think BCM. Did you ever resolve this issue?
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I'm having the same problem with my 2014. I disconnected the battery recently and now the windshield wipers won't work. You guys have any luck? Thanks.

Sent from my SM-N975U using Tapatalk
 
1 - 5 of 5 Posts
Top